İstanbul Anadolu Adalet Sarayı Anaokulu
İstanbul Anadolu Adalet Sarayı, Cevizli Mahallesi, E5 Yan Yol, D Blok, Kat 1, No39 Kartal/İSTANBUL
(216)303 3333 Dahili1233(Müdür) 1234 (Müdür Yardımcısı)

VİZYON

Vizyonumuz;´Çocuklarla El Ele Adaletli Geleceğe Projesi´ sorumluluğuyla, çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programıyla, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, aile katılımına olan desteği ile İstanbul´da bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz; Her çocuğun; kendine özgü niteliklerini yitirmeden, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, doğayı seven ve koruyan, bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaktır.

BAŞARILAR

"Aramızda Engel Yok, Fark yok" adlı projemiz eğitimde iyi örnekler saha çalışmasına hak kazandı.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Eğitim esas olmakla birlikte; özellikle adliyede çalışan velilerimizin mesai saati göz önünde bulundurularak öğleden sonraları için kulüplü sınıflarımız bulunmaktadır.

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı Gruplar: 08:20 - 13:20 Öğleci Gruplar: 12:30 - 17:30 Çocuk Kulübü Saatleri: 08:20 - 17:30

YABANCIDIL

Çocuk Kulübü kapsamında; çocukların yaş düzeylerine göre İngilizce ve Fransızca eğitimleri verilmektedir.

OKULUMUZ KADIKÖY´E YAKLAŞIK OLARAK 20 KM MESAFEDEDİR.

Okulumuz, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı D Blokta yer almaktadır.

Sportif Etkinlikler

Meb Okul Öncesi Eğitim Programında yer alan motor becerileri geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Ayrıca, Çocuk kulübü kapsamında Beden Eğitimi ve Jimnastik dersleri de yapılmaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

Okul Öncesi dönemde çocuklarda bilimsel bilgiye merak uyandırma amacıyla okulumuzda, Fen ve Matematik etkinliklerinde deney çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca,okul düzeyinde Eğlenceli Bilim ve Bilim Show Etkinliği yapılmaktadır.

Aramızda Engel Yok, Fark Yok Kuş Evsiz Kalmasın Pabucum Çiçek Açtı